Årets utstilling i Galleri №1 i Hovedbygget:

 I år, som i fjor og i de siste 20 årene inviteres klæbyggen til utstilling under Kulturuka i Klæbu, 27.8. – 5.9. Det vil som vanlig være åpent for publikum de to helgene Kulturuka pågår, og i tillegg holdes det åpent med tilbud om omvisning for skoleklasser i fem dager.

Det tilbys kaffe og Seminarplassens ostekake i forbindelse med utstillinga.

 

I år har vi invitert kunstner og instrumentbygger Markus Lantto og Selbu Felebyggerlag til å komme og vise sine selvbygde feler og å vise oss felemakeriets edle kunst, og til å dra en slått eller to for publikum. Markus viser også annen instrumentbygging og lager kule lyder.

 

Vi er glade for å kunne opprettholde tradisjonen med utstillinger under Kulturuka i Klæbu!

På filmen under ser du Selbu felebyggerlags primus motor Bo Ivan Folde spille på felebyggerlaget nyeste medlem Eystein Røssets (102 år!) 1. fele. Den ble ferdigbygget i 2020. Nå bygger han på sin fele nr. 2. Et vitalt levende miljø!

Multikunstner Markus Lantto og Selbu Felebyggerlag fyller gallerirommet med høvelbenker og viser felebygging og sjølbygde feler.