Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ULL, TRE OG PLANTER, sommerskole hver dag hele uka

13. august 2021 | Kl 10:00 13:00

Vi tilbyr sommerskole i fem dager. Tre parallelle tilbud hvor elevene får prøve de forskjellige teknikkene og materialene.

Ull fra Grå trønderfår og Hvit norsk sau

ULL. Spinning av ullgarn på håndten. Plantefarging og annen miljøvennlig farging av ullgarn. Hver deltaker får farge 50 gram garn, nok til en strikkalue. Vi går tur og plukker plantene til farginga rundt Seminarplassen.

Avbarking av pil

TRE. fortrinnsvis selje/pil, men også og bark av forskjellige treslag og siv som egner seg til fletting. Det blir bruk av materialene som finnes nå på sommeren. Enkle verktøy tas i bruk – kanskje elektrisk bor til montering av ulike slag. PLANTER. Med utgangspunkt i blomster og plantene vi finner, lages bilder ved hjelp av flere teknikker: pressede blomster og oljepastell, akvarell og lyssensitivt papir/soltrykk. Vi går tur og botaniserer/plukker plantene til bildene rundt Seminarplassen. Uke 32, alle dager kl. 10-13 Passer for 4 – 10. klasse, 18 plasser Påmelding via Hoopla Sommerskolen 2021 er et samarbeid mellom Selbu Spinneri, Kunstnerne på Seminarplassen og Seminarplassens venner

Selbu Spinneri AS

Seminarplassen — Nettportal for kunstnere i Klæbu, Sør-Trøndelag

Sommerskolen er støttet av Trondheim Kommune.

Detaljer

Dato:
13. august 2021
Tid
10:00 – 13:00
Kostnad:
Gratis, krever påmelding
Series:

Arrangør

Seminarplassens venner
Telefon
95265512
Epost
web@seminarplassen.no
Nettsted
Vis Arrangør nettside
Seminarplassen 1
Klæbu, Trøndelag 7540 Norge
728344xx
Vis Sted nettside