Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sild og sang på Seminarplassen

14. desember 2023 | Kl 18:00 21:00

Medlemmer av Seminarplassens Venner + våre gode samarbeidspartnere gjennom 2023 inviteres herved til et gildt langbord med sild i mange former, marinader og smaker + passelig tilbehør i en staselig pynta Gamle Festsal. 
Her er det bare å glede seg!

Sangen står vi for selv. På bordet legges et lite hefte med muntre viser og vi synger med den stemmen vi har/tror vi har. Flere av våre eminente kor er invitert til kalaset, så dette kan bli en riktig så minneverdig affære når vi slår oss sammen. 

En ekstra ekstrovert marinbiolog blant medlemmene stiller med et 5 minutters kræsjkurs i sildologi og en rutinert pedagog orienterer nå før julesesongen om hvodan få barn til å spise sild.

Vi disker opp med all saltmaten på langbordet, men alle må ta med egnet drikke til godsakene selv. 

Det er bare å verve en venn til Seminarplassens Venner  i siste liten selvfølgelig  (https://klabuseminar.no/innmelding-venner) – det kvalifiserer til  deltagelse på sildebordet vårt. Og har du glemt å betale kontingenten for i år, er det heller ikke for sent (hvordan du betaler finner du ut på innmeldingssiden). Så, håper dere  vil ta turen!

Hilsen Styret i Seminarplassens venner

(Gratis for medlemmer av Seminarplassens Venner og inviterte samarbeidspartnere. Men – for å vite hvor mange vi skal dekke opp til, må alle som ta ut gratisbillett i Hoopla, her: https://seminarplassen.hoopla.no/sales/event/sildebord) innen 10. desember.

Detaljer

Dato:
14. desember 2023
Tid
18:00 – 21:00
Kostnad: