Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dugnad i Gamle festsal

6. april | Kl 10:00 - 13:00

Ikke alle vet om den, men i underetasjen i Gamle festsal på Seminarplassen er det en flott peisestue med dør ut til hagen på baksiden av Gamle festsal. Hagedøra er den eneste nødutgangen til peisestua, men har i flere år vært ødelagt, og står derfor igjenspikret. Så peisestua er for tiden ikke tillatt brukt til arrangementer.

Nå har imidlertid Trondheim kommune besluttet å anskaffe ny dør ut til hagen, og når denne døra er på plass, er det ikke lenger noen hindringer for å ta peisestua i bruk igjen.

Men siden peisestua har vært avstengt i flere år, har den blitt brukt til lagringsplass, og ikke blitt vedlikeholdt eller rengjort i alle disse årene, så før vi kan begynne å bruke den, trengs det en del rydding og rengjøring. Vi planlegger derfor en rydde- og vaskedugnad lørdag 6. april fra 10:00 til 13:00.

Vi kan gjerne tenke oss å få med oss noen på laget. Har du tid og lyst, hører vi gjerne fra deg. For at vi skal kunne planlegge dagen litt, ser vi helst at du gir beskjed til oss via epost til post@seminarplassensvenner.no.

 

Kontakt oss

Adresse:

Seminarplassen 1
7540 Klæbu

Telefon:
Telefon:

© Seminarplassens venner, orgnr. 925 448 532.

Detaljer

Dato:
6. april
Tid
10:00 - 13:00
Kostnad: